Direct beschikbaar, enkele appartementen uitgelicht

Welk appartement zou bij u passen? Ons beschikbare aanbod werken we hier steeds bij. Maak een (kijk)afspraak om het met eigen ogen te zien. Wij nemen de tijd om u tijdens de afspraak goed voor te lichten en om met u het appartement te bekijken. Het is mogelijk om aanpassingen in het appartement uit te laten voeren.

Direct bezichtigen of eerst voorsorteren… als u binnenkort wilt verhuizen

Er zijn enkele mooie tweekamerappartementen beschikbaar, zodat het mogelijk is om op korte termijn in Residentie Molenwijck te komen wonen.
Verzeker u van wonen, ook als u over een poosje wilt verhuizen of als u belangstelling heeft voor een driekamerappartement. U kunt alvast voorsorteren door u aan te melden voor de wachtlijst. Bel ons voor de mogelijkheden en een actuele prognose.

Kijkmiddag: elke donderdagmiddag
Elke donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen om het beschikbare aanbod te bezichtigen. Samen met een adviseur van het team Verhuur bekijkt u een appartement dat direct te huur is of binnenkort beschikbaar gaat komen. Als u belangstelling heeft, praten we daarna verder over hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen.


Molenwijck 141 | type B (beschikbaar)

Dit gezellige appartement op de eerste etage ligt naast de bibliotheek en vlakbij de liften. Het appartement heeft een balkon op het zuiden, wat in Residentie Molenwijck een unieke zonligging is. Wij zorgen nog voor nieuw tegelwerk in de keuken. De badkamer is reeds gerenoveerd en voorzien van een nagenoeg nieuw douchetoilet dat eventueel ter overname is. Verder maakt de airco het luxe plaatje compleet. Een appartement om alleen of samen te wonen met veel mogelijkheden. Maak gebruik van de voorzieningen in de algemene ruimtes voor meer m² woonplezier.

Wij laten dit appartement graag aan u zien. Hieronder een beeld van de indeling en hoe u het appartement kunt aanpassen. Maak een afspraak als u interesse heeft.


Molenwijck 146 | type A (beschikbaar)

Het appartement ligt op de eerste etage en biedt veel rust en privacy. Met een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon (middagzon). Tussen de bomen door heeft u zicht op het Witte Kasteel van Loon op Zand. Wie wil dat nu niet, een kasteel om de hoek? Er zijn ook appartementen, waar u zich voor kunt inschrijven, die uitzicht hebben op de tuin met de vijver (begane grond en eerste etage).


Molenwijck 130 | type C (verhuurd)

U geniet hier van de middagzon op een mooi hoek van ons complex met veel privacy. De zij in- en uitgang naast het appartement biedt u extra vrijheid om bijvoorbeeld weer thuis te komen.

De keuken en badkamer zijn gerenoveerd. Ook is dit appartement voorzien van een mooi afgewerkte en praktische kledingkast in de slaapkamer die u mag overnemen. Dit geeft veel extra opbergruimte. Bij het raam zijn mogelijkheden om een werkplek te creëren. Wilt u het volledige appartement bekijken? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

Hieronder een impressie hoe een appartement van het type C eruit kan zien.


Molenwijck 304 | type B (voor tijdelijke bewoning: proefwonen of herstellen)

Een compleet en gezellig ingericht tweekamerappartement voorzien van alle gemakken. Bedoeld om tijdelijk te wonen als u bijvoorbeeld zelf eens wilt ervaren of de woongemeenschap van Residentie Molenwijck is wat u zoekt. Dé manier om te proeven en te ervaren hoe het is om te wonen met gelijkgestemden. U kunt hiervan ook gebruik maken als u moet herstellen na een operatie. Met onze zorg dichtbij, is dit de ideale plek om even tot rust te komen, op krachten te komen, om daarna weer naar huis te gaan.

Interesse? Wij vertellen u er graag meer over. Eerdere gasten gingen u voor: ervaringen.Nieuw: verhuisservice

Kijkt u op tegen het verhuizen en alles wat daarbij geregeld moet worden? Wij vertellen u graag meer over de verhuisservice. Partners van Residentie Molenwijck die inzien waar ze u kunnen helpen in het proces. Schakel de juiste partners in. Vraag ernaar bij uw contactpersoon.

Zoekt u een appartement dat anders is dan gewoon?

In enkele appartementen experimenteerden wij met onze nieuwe aanpak: met enkele kleine bouwkundige wijzigingen een groots effect. Sinds 2020 is een aantal appartementen verbouwd voor en door nieuwe bewoners. Samen met de technische dienst en uw woonadviseur bespreekt u uw wensen. We laten u enkele opties zien, vragen offertes op en coördineren de werkzaamheden. Precies zoals u zichzelf graag ziet wonen. Spreekt deze aanpak u aan? Het team Verhuur kan uw wensen vast verder brengen.


Het team Verhuur aan u voorgesteld!

Het team Verhuur staat voor u klaar om u deze appartementen te laten zien. Neem contact met ons op en vraag naar Sabine de Wijs, Marielle Hommel of Inge van Horen.

Bel naar 0416 – 36 56 00 of stuur een mail: info@molenwijck.com

Wit u een appartement bezichtigen?

Voor het maken van een kijkafspraak belt u met 0416 – 36 56 00

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |