Welkom!

het team van Residentie Molenwijck

Het is momenteel weer nodig om het landelijk beleid met aangescherpte maatregelen te volgen.

Is uw bezoek aan Residentie Molenwijck noodzakelijk of kunt u het uitstellen tot een veiliger moment? Mocht het nodig zijn bezoek te brengen, doe dat veilig zonder lijfelijk contact, zoals handen geven of knuffelen. Hierdoor bouwt u samen een beschermende ‘kring’ en tegelijk draagt u – indirect – bij aan de veiligheid en de gezondheid van anderen.

Pro-actief

Samen hebben we steeds de juiste stappen gezet. Door pro-actief te handelen, het nemen van de juiste maatregelen, willen we samen gezond blijven.

Preventieve maatregelen

Wij hanteren de volgende maatregelen voor infectiepreventie om uw gezondheid en die van bewoners en collega’s veilig te stellen.

Een bezoek brengen aan Residentie Molenwijck is momenteel beperkt. Bewoners mogen eenmaal per dag één bezoeker ontvangen, die zich registreert bij binnenkomst (i.v.m. eventueel bron- en contactonderzoek). Wilt u kennismaken met Residentie Molenwijck? Bel ons dan eerst om een afspraak te maken.

Daarnaast vanuit het oogpunt van hygiëne: desinfecteren van handen bij binnenkomst. Dragen van een mondkapje, registratie en triage. Op anderhalve meter afstand van elkaar blijven: binnen en buiten Molenwijck, ook bij een bewoner in het appartement. En natuurlijk thuisblijven bij gezondheidsklachten en drukte vermijden.

Hartelijk dank voor uw medewerking en heel graag tot ziens!

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |