Welkom! – Molenwijck

Ook voor kleine vragen neemt iedere werknemer even de tijd om mee te denken. Dat voelt goed.

Trees Timmermans

Welkom!

het team van Residentie Molenwijck

Na een periode met minder risico’s en meer mogelijkheden, is het momenteel weer nodig om het landelijk beleid met aangescherpte maatregelen te volgen.

Is uw bezoek aan Residentie Molenwijck noodzakelijk of kunt u het uitstellen tot een veiliger moment? Mocht het nodig zijn bezoek te brengen, doe dat veilig zonder lijfelijk contact, zoals handen geven of knuffelen. Hierdoor bouwt u samen een beschermende ‘kring’ en tegelijk draagt u – indirect – bij aan de veiligheid en de gezondheid van anderen.

Pro-actief

Samen hebben we steeds de juiste stappen gezet. Door pro-actief te handelen, het nemen van de juiste maatregelen, willen we samen gezond blijven.

Preventieve maatregelen

Wij hanteren de volgende maatregelen voor infectiepreventie om uw gezondheid en die van bewoners en collega’s veilig te stellen.

Bezoek brengen aan Residentie Molenwijck is momenteel beperkt. Bewoners mogen eenmaal per dag één van de drie (vaste) bezoekers ontvangen, waarvan ze ons hebben laten weten wie dat zijn. Wij doen een beroep op bewoners en bezoekers om zoveel mogelijk dezelfde contacten aan te houden.

Daarnaast vanuit het oogpunt van hygiëne: desinfecteren van handen bij binnenkomst. Dragen van een mondkapje, registratie en triage. Op anderhalve meter afstand van elkaar blijven: binnen en buiten Molenwijck, ook bij een bewoner in het appartement. Met de oproep het aantal personen thuis te beperken tot één gast conform de landelijke richtlijn. En natuurlijk thuisblijven bij gezondheidsklachten en drukte vermijden.

Hartelijk dank voor uw medewerking en heel graag tot ziens!

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |