“Residentie Molenwijck, de kers-op-mijn-taart”

“Het is zover. De tijd gaat snel. Mijn ruim vijf jaren in Residentie Molenwijck zijn werkelijk omgevlogen. Wat was het toch een bijzonder mooie tijd om hier aan het werk te zijn. Over deze tijd kan ik zeggen dat mijn werk in Residentie Molenwijck voelt als een kers-op-de-taart. Waarbij de taart symbool is voor de ruim 45 jaren van werk en loopbaan, nationaal en internationaal. Residentie Molenwijck staat er goed voor. Ik kijk met tevredenheid en dankbaarheid terug op een mooie periode van samen-werken met bewoners, belangstellenden, collega’s en vrijwilligers. Met leveranciers, adviseurs en ambassadeurs. Met buurtbewoners van de Orion, Hydra en Ecliptica.

Column Jan Bernard Koolen Profielfoto
De heer Jan Bernard Koolen

Kern van deze mooie periode is dat ik bij mocht dragen om collega’s een veilige en prettige werkomgeving te bieden. Waardoor zij in staat waren bewoners en hun families, netjes te ontvangen in hun nieuwe woonomgeving en hen een groot aantal jaren van gezelligheid en geluk konden bieden. Dat alles in ‘Uw eigen Thuis’.

Een van mijn collega’s vroeg zojuist in het voorbijgaan dat het vast wel moeilijk zal zijn, deze periode van afscheid nemen. ‘Moeilijk in de zin van loslaten en een nieuwe levensfase tegemoet zien, maar ook om goede overdracht te verzorgen voor de nieuwe directeur, Frans Mannaerts’, zo zei ze. ‘Maar’, zei ze, ‘u zal het in ieders geval netjes achterlaten’. Prachtig!

Zo komt er een mooi einde aan mijn directeur- en bestuurdersschap in Residentie Molenwijck. Ik draag mijn verantwoordelijkheid heel graag over aan Frans Mannaerts. Met een groot vertrouwen, in de persoon en in zijn kwaliteiten en talenten voor dit fantastisch mooie bedrijf. Ik wens de heer Mannaerts heel veel succes toe en vooral ook veel plezier.”

De heer Frans Mannaerts

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |