“Een keuze met hoofd en hart”

Frans Mannaerts

“Het keuzegesprek neemt een belangrijke plaats in, als toekomstige bewoners willen kiezen voor Residentie Molenwijck. Wij vinden het belangrijk dat zij met hoofd en hart kiezen voor Molenwijck. Een overtuigde keuze biedt immers de beste garantie op woongeluk.  

De heer Frans Mannaerts

Als nieuwe directeur bestuurder lijkt het me fair om met u te delen waarom ik heb gekozen voor Residentie Molenwijck. Ook ík heb deze keuze gemaakt met hoofd en hart.

Vanuit een rationeel perspectief, vraag je je natuurlijk af: heb ik de benodigde kennis en ervaring, past de complexiteit en de omvang van de organisatie me en ligt er een duidelijke opdracht waaraan ik waarde kan toevoegen?
Wat helpt is dat ik werkervaring heb opgedaan binnen de financiële dienstverlening, in verschillende management- en directieposities hebt geacteerd, vastgoed heb beheerd, een facilitair bedrijf heb gerund, voor verschillende serviceflats heb gewerkt en ook nog ervaring in de Zorg heb. Al deze aspecten komen immers dagelijks terug in mijn nieuwe rol bij Residentie Molenwijck. Objectief gezien dus een logische keuze.

Emotioneel gezien heb ik me laten leiden door de fijne ontmoetingen met bewoners en toekomstige collega’s tijdens de sollicitatiegesprekken. Voeg je daaraan toe dat mijn Tilburgse wortels hier in de buurt liggen, Brabant voor mij heel vertrouwd is en de gemeente Vught waar ik woon bijna aan Loon op Zand grenst, dan snapt u, dat het ook vanuit mijn hart makkelijk was om te kiezen voor Molenwijck.

U vraagt zich wellicht af of ik al weet of ik de juiste keuze heb gemaakt? Ondanks de korte periode dat ik verbonden ben aan Residentie Molenwijck, is mijn keuze vanuit mijn hoofd en hart een volmondig “Ja!”

Ik hoop u te ontmoeten bij een volgend moment in Loon op Zand.”

Frans Mannaerts

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |