Opnieuw ISO-gecertificeerd!

Bij Residentie Molenwijck hechten we grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten, bewoners en medewerkers. Het stroomlijnen en waarborgen van onze bedrijfsprocessen speelt hierin een belangrijke rol.

Wij kunnen dan ook met plezier aankondigen dat Residentie Molenwijck een nieuw ISO-certificaat heeft ontvangen voor de komende 3 jaren (2019 – 2022).

De afgelopen periode stond in het teken van het hernieuwen van ons ISO-certificaat. Een objectieve expert was bij ons te gast om externe audits af te nemen om vast te stellen of wij aan de ISO-kwaliteitsnormen voldoen. Er werd positief vastgesteld dat er een duidelijke groei zichtbaar is in de manier waarop de (kern-)processen in Residentie Molenwijck zijn opgesteld: “ze zijn, kwalitatief betrouwbaar en voorspelbaar”, concludeerde de auditor. Met de ontvangen tips en puntjes op de “i” gaan wij graag aan de slag, zodat wij onze bedrijfsvoering kunnen blijven verbeteren.

Wat is een ISO-certificaat?

Om als organisatie te blijven groeien en professionaliseren, is het van belang om te blijven voldoen aan het ISO kwaliteitslabel. Met ISO (Internationale Organisatie voor Standaardisatie) worden processen geoptimaliseerd, structuur aangebracht en wordt zowel de efficiency als de klanttevredenheid verhoogd. Het is een internationale erkenning die aantoont dat wij aan alle ISO-normen voldoen.

Volgend jaar brengt de auditor een nieuw bezoek aan Residentie Molenwijck, om te kijken of we nog steeds op koers liggen.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |