Molenwijck bruist!

Tijd en begroeting hebben hier een bijzondere lading. U ontmoet overal de Bourgondische sfeer en gezelligheid. Van de receptie, de keuken, het restaurant, tot en met de verpleegkundige zorg door onze eigen medewerkers. Iedereen kent je. Het is heel warm, persoonlijk en hartelijk.

Januari is een goed moment om terug te blikken. In het jubileumjaar is er hard gewerkt om Molenwijck op de kaart te zetten.

Een greep uit de hoogtepunten van 2018 waar we trots op zijn:

Afgelopen jaar zijn er maar liefst 30 appartementen verhuurd!

We vierden in mei ons 40-jarig bestaan op feestelijke wijze. Directeur Jan Bernard Koolen maakte een parachutesprong en ook burgemeester Hanne van Aart was aanwezig voor de officiële heropening. Wat ooit begon als idee, blijkt ook na 40 jaar nog steeds actueel te zijn; de behoefte aan zelfstandig wonen en toch samen zijn in een prettige woongemeenschap. Residentie Molenwijck als een nieuw thuis.

Veiligheid staat hoog in het vaandel in Molenwijck. We voldoen aan de strenge eisen van brandveiligheid en BHV. Er zijn afgelopen jaar veel bouwtechnische werkzaamheden verricht waardoor we met trots kunnen zeggen dat we voor onze 175 bewoners een veilige woonomgeving hebben. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan geschoolde medewerkers klaar bij calamiteiten.

Er is meer ruimte en aandacht voor bewoners en bezoekers met geheugenproblematiek. De Huiskamer heeft een nieuwe huiselijke locatie en is 7 dagen per week geopend, ook voor inwoners van Loon op Zand als dagopvang. De Koffiemolen is een opstap voor bewoners met beginnende dementie of behoefte aan extra aandacht.

Deelname aan de Green Deal Zorg Hart van Brabant; samen zorgen voor een duurzame samenleving.

Intensivering samenwerking Thebe om zorg op hoog niveau aan te kunnen bieden.

Residentie Molenwijck bruist en blijft bruisen. Ook in het 41ste jaar van haar bestaan is het een fantastische woongemeenschap voor mensen die volop van het leven willen blijven genieten en dat zonder enige verplichting. Want de verplichtingen zijn voor Residentie Molenwijck. Wij voorzien bewoners van heerlijke, voedzame en verantwoorde maaltijden. Wij zorgen voor veiligheid en geborgenheid. Het onderhoud van het appartement is aan ons. En mocht u ziek worden, ook dan ontzorgen wij u met adequate ondersteuning door en advies van goed opgeleide zorgprofessionals. En dat alles doen we graag. Met plezier, met de voor Residentie Molenwijck gepaste aandacht en warmte. Zo houden we met elkaar de leefgemeenschap vitaal en gezond!

Een concept dat we hiermee ook naar de toekomst willen doorgeven. Heeft u belangstelling om te horen hoe wij dat doen? Tijdens de volgende open dag bent u van harte welkom. Of sluit eens aan bij een van onze activiteiten. Zo ervaart u de vriendschappelijke sfeer op een andere manier.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |