‘Klavertje Voor’ voor bijzonder mens in de zorg

Angela Kroot, Planner Welzijn & Zorg bij Residentie Molenwijck, mocht onlangs de ‘Klavertje Voor’ cheque in ontvangst nemen. ‘Klavertje Voor’ is een initiatief van de Bakker en Bosch Group, waarmee zorgpersoneel in het zonnetje wordt gezet. Uit alle ingezonden verhalen wordt één persoon gekozen die men een hart onder de riem wil steken.

Collega Irma Brouwers nomineerde Angela voor deze prijs. Irma: ‘Angela verloor in oktober 2018 haar grote liefde Louis. Hij was ernstig ziek. Tijdens zijn ziekte vond Angela, naast haar taak als mantelzorger, een waardevolle afleiding op haar werk. Op een bewonderenswaardige manier heeft zij heeft zich altijd ingezet voor haar werk. En in het afgelopen jaar heeft ze stukje bij beetje het leven weer opgepakt, samen met haar zoon Siem. Angela is een mooi mens en ik gun haar deze onderscheiding enorm!’

Angela was erg verrast door dit bijzondere gebaar: ‘Ik ben dankbaar voor deze mooie prijs en voel me erg gesteund. Ik ben hier liefdevol opgevangen en zelfs nu, 15 maanden na zijn overlijden, is de belangstelling er nog steeds. Molenwijck gaf mij de vrijheid en het vertrouwen tijdens een moeilijke periode. Dat heeft me enorm geholpen. Ik kom elke dag met plezier naar mijn werk.’

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |