“Je kunt hier zelf bepalen hoe sociaal je leven is”

Agnes Broese van Groenou-Heuff

In 2018 verhuisde mevrouw Broese van Groenou naar Residentie Molenwijck om dichterbij haar dochter te wonen. Op dat moment kende ze nog niemand. Daarvoor woonde ze 40 jaar lang met plezier in België.

Molenwijck is fantastisch
“Ik heb hier zó gemakkelijk contact gemaakt met anderen. Inmiddels heb ik verschillende goede vriendinnen in Molenwijck waar ik graag op vrijdagavond mee ga eten in het restaurant van Molenwijck. Het leukste vind ik het Surprise menu. Komende vrijdag serveren ze in het restaurant een vismenu in table d’hote stijl. Iedereen schuift gezellig bij elkaar aan, aan lange tafels.
Dat Molenwijck een plek is die eenzaamheid tegengaat, beaamt ze. “Je kunt hier zelf bepalen hoe sociaal je leven is. Er is van alles: muziek, lezingen, uitstapjes. Alles kan, maar niets moet. Kortom; na 4 jaar wonen in Residentie Molenwijck is de conclusie “Molenwijck is fantastisch”.

Zelfs ’s nachts kwam het personeel bij me kijken, terwijl ik lag te slapen.

“Als dochter ben ik ontzorgd”
“De afgelopen jaren zijn echt een cadeautje,” zegt haar dochter Els. “Ik heb mijn moeder nooit zo dichtbij me gehad en nu zien we elkaar veel vaker. Daarbij voel ik me ontzorgd. Zij werd eens behoorlijk ziek met hoge koorts en een longontsteking. Voor mij was het geruststellend dat Molenwijck zulke goede zorg in huis heeft. Ik stond er niet meer alleen voor.” Ook haar moeder voelt zich dankbaar. “Zelfs ’s nachts kwam het personeel bij me kijken, terwijl ik lag te slapen.”

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |