‘Het Amstelhotel onder de residenties’

Frans en Alida van Nooijen

Frans en Alida van Nooijen wonen inmiddels bijna een jaar in Residentie Molenwijck. Sinds enkele weken wonen ze (na een interne verhuizing) in een appartement, dat ze helemaal naar hun eigen wensen en ideeën hebben verbouwd. Net als hun vorige appartement, smaakvol ingericht. De prachtige oudroze muur vormt een mooi decor voor een boekenkast vol herinneringen uit het leven van Frans en Alida.                                              

Onafhankelijk blijven

Een jaar geleden kozen zij bewust voor wonen met comfort en zorg op de achtergrond. Hier willen ze de rest van hun leven wonen. Afhankelijk worden van anderen, willen ze onder geen beding. En zeggen ze beiden: verhuis bijtijds.

“Samen hebben we veel woonvormen bekeken in de omgeving van Rotterdam, geen één voldeed aan onze hun verwachtingen. Soms was de buitenkant al een reden om niet eens binnen te stappen. Mijn oog viel op een advertentie voor de open dag. Na ons bezoek besloten we direct om een week te komen proefwonen. Fantastisch alleen al dat dit bestaat! We hebben Molenwijck gevraagd met ons mee te denken over een mooi appartement.”

Frans vertrouwde toe aan de directeur dat hij Residentie Molenwijck het ‘Amstelhotel onder de residenties’ heeft genoemd bij vrienden.

Ook fantastische hulp bij de interne verhuizing

“Na een jaar nog een keer verhuizen is niet niks. Met de hulp, ervaring en ideeën van de TD, werd dat wel een stuk gemakkelijker. Wij hebben onze wensen uitgesproken, Molenwijck had de regie of verzorgde de uitvoering. Tot slot werd het kraakschoon opgeleverd. Eigenlijk bestond onze rol uit de check of de verbouwing goed was gedaan. Wij hadden er zelf geen werk aan.”

Alida vertelt enthousiast verder: “Wat ons verder opvalt is, de sfeer in huis. Wij vinden het fijn om tussen gelijkgestemden te wonen. Dat voelt vertrouwd. Misschien dat we ons daarom al wel zo snel thuis voelden. En dat niet alleen. Nu nog steeds, na een jaar, zijn we elke dag verbaasd zijn over de service en vriendelijkheid van het personeel.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |