Heerlijk avondje Concordia

Joop van Tienen, bewoner van Residentie Molenwijck luisterde dinsdag 6 mei jl. in Residentie Molenwijck naar het concert van Muziekvereniging Concordia uit Loon op Zand.

“Terwijl de helft van Nederland toekeek hoe “onze” Wijnaldum in Liverpool bezig was de club van Messi voetballes te geven, zaten wij in de Fons Kleintjeszaal met velen te genieten van een uitvoering van de Koninklijke Erkende Muziekvereniging Concordia uit Loon op Zand.

Het was niet de eerste keer dat deze harmonie voor ons optrad, maar ook nu smaakte de geleverde prestatie naar meer. Wij werden bijna twee uur vermaakt met een scala van muzikale uitingen. Of het nu gaat om Tsjaikovski, Beethoven, Morricone, Walt Disney of Elvis Presley, de muziek klinkt op uit een beperkt, maar bekwaam instrumentarium, dat aan welluidendheid niets te wensen overlaat. In het orkest is gelukkig ook een aantal (zeer) jeugdige muzikanten te onderscheiden.

Het geheel stond onder de inspirerende leiding van de al jaren dirigerende Hein de Mol, tevens verantwoordelijk voor de noodzakelijke arrangementen. Hein wist de bedaagde toehoorders met zijn ludieke toelichtingen bijna tot dansen te bewegen! Tijdens deze zeer geslaagde avond zijn de vriendschapsbanden tussen Concordia en Molenwijck weer stevig aangehaald.”

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |