De rollen waren omgedraaid

team Residentie Molenwijck

18 mei 1978: op deze dag opende Residentie Molenwijck officieel haar deuren. Sindsdien is dit ‘De Dag van Molenwijck’. Traditiegetrouw een dag om alle medewerkers en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Sinds een paar jaar is er een feestavond. Het speciale aan deze avond is dat een aantal bewoners deze avond ‘de bar bezetten’ en de drankjes aan de collega’s uitserveren.

Ditmaal kwam Bram’s pannenkoeken langs voor een heerlijke ouderwets lekkere verwennerij. Ondertussen werd de boel muzikaal opgeluisterd door troubadour Leo de Vlieger. Kers op de taart… of beter gezegd… op het ijs, was een heerlijke vers geschept ijsje. Een fijn moment voor collega’s onderling om met elkaar bij te praten of juist die ene (nieuwe) collega beter te leren kennen. Super belangrijk voor de teamspirit.

Echter het meest speciaal is toch wel de vrolijke bediening van de drankjes. De bewoners die meehielpen hadden er ook veel plezier in. Het schept een bijzondere band met elkaar. Inmiddels is alles weer normaal en bezorgen de collega’s van het restaurant de drankjes weer aan tafel.

Ook op een unieke plek werken of als vrijwilliger betrokken zijn?
Dit is een van de voorbeelden waarop wij ons onderscheiden. Werken in Molenwijck is echt uniek. Ben jij op zoek naar een fijne werkomgeving? Kijk dan eerst eens hier.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |