Welkom op onze Open dagen

Zoekt u naar een woonplek waar u zich geborgen voelt en waar diverse services en zorg direct beschikbaar zijn? Is het nu stil om u heen en zoekt u gezelschap? Wenst u gezonde maaltijden, elke dag vers voor u gekookt?

U bent welkom op afspraak in Residentie Molenwijck om een van onze beschikbare twee- en driekamerappartementen te komen bezichtigen.

Dinsdag 9 november van 14.30 tot 17.30 uur

Heeft u al eens kennisgemaakt met het woonconcept van Residentie Molenwijck, onze bewoners en de prettige sfeer?
De bewoners van Residentie Molenwijck kijken er naar uit om weer belangstellenden te ontvangen op een Open dag. Altijd een bijzonder leuk moment! Bent u verhinderd? We maken graag met u een andere afspraak.

U kunt zich nu aanmelden voor een Open dag. Sabine de Wijs, manager Verhuur, nodigt u persoonlijk uit! Klik op de link om de uitnodiging te bekijken.

Hoe ziet het programma er in grote lijnen uit?

  • Tussen 14.30 en 15.00 uur ontvangen wij u met koffie/thee en een huisgemaakte lekkernij.
  • Frans Mannaerts (directeur) heet u welkom om 15.00 uur. Aansluitend vertelt een van onze bewoners hoe zij haar draai heeft gevonden in Residentie Molenwijck.
  • Vanaf 15.30 uur nemen bewoners u mee op rondleiding.
  • Bij uw terugkomst in het restaurant (rond 16.30 uur) serveren wij een glaasje en een hapje. Tijd genoeg om door te praten over wat u heeft gezien en vragen te stellen. 
  • Om 17.30 uur sluiten wij deze open dag af.

Bel ons, als u zich wilt aanmelden, telefoonnummer 0416-365600 of stuur ons een mail.

Een veilig bezoek

Ook nu willen wij u een veilig bezoek garanderen, door het aantal bezoekers beperkt te houden. Daarom vragen wij u om u vooraf in te schrijven voor deze middag.
Wij vragen bezoekers naar een coronatoegangsbewijs. Dat kan met de CoronaCheck-app, uw papieren vaccinatiebewijs of een geldige PCR-test. Zo kan iedereen zich tijdens deze middag veilig voelen, ook als er geen anderhalvemeter afstand is.

Maakt u liever een één-op-één afspraak, dan is dat op een ander moment ook mogelijk.

Om u thuis alvast een kijkje te laten nemen in Residentie Molenwijck, bekijkt u dan eens deze film. Sabine de Wijs neemt u mee.

Een goed advies

Hedi Both-Patoir vertelt tijdens de open dag hoe zij haar verhuizing naar Molenwijck heeft ervaren.
Eerder spraken wij haar al eens op hun mooie terras. Haar verhaal vertrouwde ze bovendien toe aan het papier of de digitale versie daarvan.
Het zijn beide goed onderbouwde toelichtingen, die u als tip of als ervaring kunt bekijken of lezen. Gewoon doen.

Zorg voor een plan

Goed voorbereid, zelf de regie in handen houden, weloverwogen keuzes maken samen met professionals die hun kennis en ervaring voor u inzetten. Hoe dit bijdraagt aan een soepele overgang van uw woonwens naar wonen in Residentie Molenwijck? Corrie Kanters, bewoonster, vertelt over haar ervaring en hoe zij dit aanpakte.

Nu direct een appartement beschikbaar

Verlangt u naar een prettig en vooral rustig gelegen appartement? Kom wonen in en genieten van het mooie park van Residentie Molenwijck! Zoekt u op korte termijn een woonomgeving, waar aandacht is voor uw gezondheid, veiligheid, uw woonwens en uw geluk? Tijdens uw oriëntatie ondersteunen wij u in het maken van een woonplan voor de toekomst.

Geniet van alle voordelen van het wonen in een betrokken woongemeenschap met gelijkgestemden, waar uitstekende services en persoonlijke zorg aanwezig zijn.

Ruimtelijk wonen in een appartement

Onze vorige directeur Jan Bernard Koolen ging op bezoek bij bewoner Jon van der Hoeven, die zijn appartement voorzag van een persoonlijke twist met een geweldig ruimtelijk effect.

Enkele simpele ingrepen zijn voldoende voor een heel nieuwe beleving. Maak een afspraak als u zo ook wilt wonen. Wij denken graag met u mee.

Hoe bereikt u ons?

Woonadviseurs Sabine de Wijs, Marielle Hommel en Inge van Horen staan voor u klaar. Belt u via het telefoonnummer 0416 – 36 56 00 of stuur een mail info@molenwijck.com.

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |