Zo is het aanpassen van een appartement wel heel gemakkelijk

Het team Verhuur heeft veel gesprekken met belangstellenden die verhuizen naar Residentie Molenwijck. Hun reacties en onze ervaringen hebben geleid tot een aantal opties voor aanpassingen van een appartement. Juist voor de tweekamerappartementen biedt dit mooie kansen. Wij verzorgen de regie van de upgrade. Zo is het aanpassen van een appartement wel heel gemakkelijk.

Nieuwe zichtlijnen
Door enkele simpele verbeteringen, is de indeling van het appartement aan te passen. Mooiere zichtlijnen, ruimtelijk effect, eigentijdse afwerkingen. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Jon van der Hoeven (Waalwijk) greep deze mogelijkheid met beide handen aan. Samen met zijn zoon nam hij de plattegrond eerst goed onder de loep. Om vervolgens met de technische dienst van Residentie Molenwijck tot enkele voorstellen te komen. Het eindresultaat leverde een prachtig plaatje op. Voor Molenwijck was dit aanleiding om deze aanpak breder uit te werken, zodat andere belangstellenden hiermee hun voordeel kunnen doen.  

Zelf kiezen hoe uw appartement eruit komt te zien?
Residentie Molenwijck heeft inmiddels bij verschillende appartementen met een aantal variaties geëxperimenteerd. Die ervaring delen we graag met u. Hoe komen uw mooiste eigendommen zo goed mogelijk tot hun recht en hoe maakt u er uw eigen thuis van? Wij laten u graag zien wat er mogelijk is en u kan uw eigen wensen aangeven.  

Zelf kiezen uit de opties?
Ziet u deze aanpak zitten en wilt u zien welke opties er zijn naast de traditionele indeling? De koffie staat klaar om hierover bij ons aan tafel verder te praten.    

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |