Jan Bernard Koolen draagt het stokje over

het team van Residentie Molenwijck

Sinds 1 juli heeft directeur/bestuurder Jan Bernard Koolen het stokje overgedragen aan Frans Mannaerts. Bewoners, collega’s en partners hebben afscheid genomen van Jan Bernard. Op 17 juni heeft hij uit hand van burgemeester Hanne van Aart de erepenning van gemeente Loon op Zand ontvangen. In het Brabants Dagblad en de Duinkoerier leest u er meer over.

Jan Bernard Koolen bedankt “alle bewoners, collega’s, vrijwilligers voor de fantastische ’tot ziens’-bijeenkomsten. Mijn vrouw, Jeanne en ik, samen met onze kinderen en kleinkinderen, hebben een indrukwekkende parade van teksten, een puzzel, sprekers, cadeaus, muziek en dans en zelfs een koets met twee paarden voorbij zien komen. Ook het lied ‘De Jas’ is onvergetelijk. Met de Watermanpennen vertrouw ik deze memorabele tijd toe aan het papier. Deze 5 jaren in Residentie Molenwijck zijn ontstaan uit 40 jaren loopbaan elders. Het is de intensiteit die door iedereen is gewaardeerd. Bedankt!”

Frans Mannaerts is met veel nieuwsgierigheid en enthousiasme gestart om invulling te geven aan zijn nieuwe rol als directeur. De komende periode staat in het teken van kennismaken met de bewoners, de collega’s en de organisatie. Met als doel om een aangename en levendige woonomgeving, een gezonde organisatie en een aantrekkelijk concept voor volgende generaties bewoners vast te blijven houden.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |