Beste meneer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij nemen contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een afspraak met u te maken. Mocht het zo zijn dat u op korte termijn met ons een afspraak wilt maken, dan raden wij u aan te bellen met 0416-36 56 00, waarbij u vraagt naar Sabine de Wijs, Mariëlle Hommel of Inge van Horen (team Verhuur). U kunt ons ook mailen door een bericht te sturen naar verhuur@molenwijck.com.

Heeft u uw gegevens achtergelaten? Deze slaan wij op in onze database, zodat wij u een nieuwsbrief kunnen toesturen. De frequentie van onze nieuwsbrief is circa 8 keer per jaar. U leest over de volgende open dag, persoonlijke verhalen, activiteiten en ander nieuws over Residentie Molenwijck. U kunt zich via de link onderaan het nieuwsbericht altijd afmelden voor deze berichten.
Wij wensen u een prettige kennismaking en hopelijk tot ziens.

Met hartelijke groet,

Team Verhuur

Team Verhuur v.l.n.r. Inge van Horen, Marielle Hommel en Sabine de Wijs

Laat u inspireren door anderen

Al veel bewoners maakten de stap om in Residentie Molenwijck te komen wonen. Zij vertelden ons wat voor hen belangrijk is, hoe ze zijn opgenomen in de gemeenschap van circa 170 buren en ze geven soms graag een advies aan anderen die voor deze belangrijke keuze staan.

Inspirerende verhalen

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |