Blog: Samen Sterk(er)!

Op deze pagina geven wij een kijkje achter de schermen in de periode van maart tot en met juni jl.
Hoe beleefde Residentie Molenwijck deze bijzondere periode in haar bestaan? Hoewel de fysieke afstand groter was, voelden wij ons meer dan ooit met elkaar verbonden: er ontstond saamhorigheid. In tijden van nood staan mensen voor elkaar klaar, op welke manier dan ook.

Ook in Residentie Molenwijck zagen we nieuwe initiatieven ontstaan. Hartverwarmend. Onze bewoners ontvingen elke avond een persoonlijke brief in hun brievenbus, geschreven door vrijwilligers, collega’s, mantelzorgers, leveranciers én de bewoners zelf.

Op deze pagina treft u een selectie van de brieven, verhalen en filmpjes aan over hoe wij samen sterk stonden en hieruit sterker naar voren kwamen.

Een goed gesprek met elkaar

Wij kunnen ons voorstellen, dat u – n.a.v. de actuele ontwikkelingen – interesse heeft om te wonen in een omgeving waarbij voorzieningen als services en zorg direct beschikbaar zijn. U kunt Residentie Molenwijck bezoeken, alleen op afspraak en waarbij wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Zodoende blijven we oog houden voor de veiligheid van bewoners en collega’s. We kiezen voor een persoonlijke benadering, met een Open dag ‘op maat’.

Bel met 0416 - 36 56 00

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |