Brief #19: een bijzondere verjaardag

Els van Lindert-Den Biesen (bewoonster, 30-04-2020)

Datum: 30 april 2020

Als er een aanleiding is om iets te schrijven over een bijzondere verjaardag dan bleek dat afgelopen zondag 26 april wel te zijn. Coronaperikelen die maar niet over willen gaan, leven binnen de beperkingen die hierbij horen.

De hele ochtend rinkelde de telefoon en beurtelings belden kinderen en kleinkinderen. Later bleek ….om me even af te leiden. Ook mijn zoon en schoondochter, die woonachtig zijn in Canada, belden om me te feliciteren. Weliswaar vanwege het tijdsverschil van 9 uur op een ietwat vreemd moment. De balkondeur was al geruime tijd open vanwege het prachtige weer afgelopen zondag en tijdens het videobellen klonken op de achtergrond vrolijke noten steeds dichterbij. Aangespoord door mijn zoon om toch maar eens te gaan kijken wat er zich afspeelde aan de tuinzijde van het balkon, zie ik een groot spandoek, mijn kinderen, kleinkinderen, vrienden en oude buren heel verwachtingsvol kijken en zingen.

Onder de huidige beperkingen was het mogelijk dat ik naar beneden zou gaan om op gepaste afstand mijn verjaardag met ze te vieren. Onder het genot van de draaiorgelklanken werd er heel feestelijk uitgepakt met taart en een drankje. Totaal onverwacht heel blij 80 geworden. Wat een verrassing en wat een leuke dag!

Dank voor de talloze felicitaties!

Met vriendelijke groet,
Els van Lindert-Den Biesen

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |