Brief #15: speuren naar schepijs

Truus Mentink (bewoner, 13-04-2020)

Datum: 13 april 2020

Beste bewoners,

Ik heb de pen overgenomen, hoewel het steeds moeilijker wordt, omdat er al veel gras voor de voeten is weggemaaid. Dus zonder gras nu maar wat gemijmer over de huidige tijd.

We weten allemaal, dat de beperkende regels nog wel een poos zullen gaan duren. Met dit mooie en warme weer, gaan we er elke dag toch wel even uit om te wandelen.

Afgelopen week zagen wij al aardig wat mensen aan een ijsje likken. Ja, dat vonden wij ook wel wat. Maar waar in Loon op Zand kun je nog een echt ijsje kopen ? Een cafetaria op het Oranjeplein had het er maar druk mee. Helaas…. Het was geen echt schepijs maar spuitijs (zo wordt dat genoemd) Geen succes. Hoe moet dat van de zomer ?

Behalve genieten van het weer, is de wekelijkse gym op het balkon op donderdagochtend een reuze idee. Geweldig om op deze manier wat energie kwijt te kunnen.

Het zal zeker wat extra creativiteit vergen om de resterende tijd van “huisarrest” goed door te komen. Er zijn al telefonische contacten binnenshuis georganiseerd, die hieraan bijdragen.

Aan alle medewerkers in Residentie Molenwijck lof voor maximale inzet, om het ons aan niets te laten ontbreken. Hartelijk dank.

Ik geef de pen door aan Thérèse Oostelbos.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |