Eerst eens de sfeer proeven in Residentie Molenwijck?

Ook dat kan. U bent van harte welkom om in een sfeervol ingerichte tweekamerappartement van 75 m² te ervaren wat het betekent om in “Molenwijckse” sferen te verblijven. U ervaart wat een vitale woongemeenschap kan bijdragen aan uw leven en u kunt erop uit om de omgeving te leren kennen.

Dit proefarrangement omvat een volledig ingericht appartement, deelname aan activiteiten, housekeeping en gratis gebruik van de infraroodsauna. U verzorgt zelf uw ontbijt en broodmaaltijd, in de huiswinkel is een uitgebreid assortiment aanwezig. Dagelijks is het mogelijk om een versbereid drie gangenmenu uit te kiezen. Heeft u gasten? Ook zij zijn welkom aan tafel.

Als u het fijn vindt, vragen we een bewoner die u vergezelt, zodat contact met medebewoners nog gemakkelijker wordt.

In de natuurrijke omgeving van het hart van Bourgondisch Brabant liggen de steden ‘s-Hertogenbosch en Tilburg dichtbij. En dichter bij huis vindt u op loopafstand Het Witte Kasteel (op zondagen geopend voor koffie, thee en lunch) of De Kiosk.

Beleef de gastvrijheid
Residentie Molenwijck heeft een levendige woongemeengschap met bewoners die u graag meer vertellen over hun ervaringen. Bijvoorbeeld dagelijks aan het einde van de middag met elkaar de dag afsluiten. Altijd een gezellig moment.
Op de leestafel vindt diverse dagbladen, we hebben verschillende tijdschriften

Het tarief
U maakt voor € 110 per nacht (voor 1 of 2 personen) gebruik van het appartement met alle faciliteiten, alsof u even vakantie heeft. U zorgt voor een gevulde koffer, een goed boek en uw favoriete drankje. Handdoeken, beddengoed, internet, kookvoorzieningen en koffie of thee; dat is allemaal aanwezig. Mocht u zich onverhoopt niet lekker voelen, ons team Welzijn & Zorg kan u bezoeken.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en om een reservering vast te leggen.

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |