“Ik werd blij van wat ik zag en voelde.”

Ine van den Einde-Landzaad

Ik ben Ine van den Einde-Landzaad, 72 jaar en heb twee zoons. Na 50 jaar in Oosterhout te hebben gewoond, ben ik naar Molenwijck verhuisd. Een mooi moment om een nieuwe fase in mijn leven te beginnen. Residentie Molenwijck kwam op mijn pad toen ik voor iemand uit mijn omgeving op zoek was naar een mooie, vertrouwde plek om te gaan wonen. De website van Molenwijck was meteen een aangename eerste kennismaking. Ook na mijn bezoek: ik werd blij van wat ik zag en voelde. De manier waarop ik werd ontvangen, de sfeer en warmte, hebben mij doen besluiten om te kiezen voor Residentie Molenwijck.
Ik woon nu in een appartement met een heerlijk uitzicht. Perfect voor mij alleen.

De sfeer en warmte hebben mij doen besluit te kiezen voor Molenwijck.

Mijn oprechte interesse gaat naar alles wat mijn hart roert. Dat heeft vaak te maken met ondernemen, creativiteit, de natuur, kunst, muziek en uiteraard ‘de mens’. Er zijn verschillende onderwerpen daarvan in mijn leven aan de orde gekomen. Ik heb in de natuurvoeding gewerkt, een eigen houten speelgoedwinkel gehad, jaren gebeeldhouwd en daar ook les in gegeven, in de politiek gezeten, een reiki-opleiding gedaan, massages gegeven. Ik heb net afscheid genomen van de Voedselbank Oosterhout e.o. waar ik 15 jaar vrijwilligster was en waarbij ik voor elke client die ik heb mogen helpen diep respect heb.

In Molenwijck ga ik vast ook mooie mensen ontmoeten om er samen vreugde te beleven en elkaar te verrijken. Ik sta er in ieder geval open voor.

© 2024 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |