Een bijzondere werksfeer

Residentie Molenwijck is trots op het plezierige en unieke woon- en werkklimaat binnen onze woongemeenschap voor ongeveer 175 bewoners. In onze visie zijn het juist bewoners die ervoor zorgen dat de woongemeenschap vitaal blijft.

Samen met onze collega’s van de keuken, het restaurant, de facilitaire dienst, het team welzijn & zorg, de receptie en de technische dienst  streven wij dagelijks naar een hechte gemeenschap waarin woongeluk, geborgenheid en vitaliteit van onze bewoners centraal staan. De prettige werksfeer is het fundament voor wederzijds respect met ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

Uitdagend anders!

De unieke omgeving draagt bij aan een fijn werkklimaat. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement. De aanwezige faciliteiten maken hun leven comfortabel. Als het nodig is, beschikt Molenwijck over diverse disciplines die verdere ondersteuning of zorg op maat bieden. 

Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, Grand Café, kapsalon, fitnessruimte, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen in Residentie Molenwijck compleet. Verpleging en verzorging is 24 uur per dag aanwezig.

Kom jij bij ons werken?

We nodigen je uit een (open) sollicitatie te sturen waarin je jezelf voorstelt en waarin je vertelt waarnaar je op zoek bent. Deze kan je sturen naar Floor Peijs: floor.peijs@molenwijck.com


Momenteel is er ruimte voor enkele nieuwe collega’s

Bijzonderheden
De visie van Residentie Molenwijck is om zelfstandig wonende senioren een comfortabele, vertrouwde leefomgeving te bieden. Comfortabel, omdat we alle services bieden die het leven aangenaam maken. Vertrouwd, omdat bewoners dankzij de uitstekende zorg kunnen wonen tot hun overlijden. Onze missie is om bewoners, personeel en hun omgeving in een duurzame, natuurrijke ambiance hun leven te laten beleven. Een gemeenschap waarin men zelfstandig woont en de onderlinge verbondenheid het leven extra kleur en geluk geeft.


Wij hebben enkele functies als bijbaan voor een student of scholier. Voor de keuken van Residentie Molenwijck zoeken wij:

Weekendhulpen in de keuken

Taakomschrijving
Je helpt bij het voorbereiden en het bewerken van de dagelijkse warme maaltijd of onderdelen daarvan. Daarnaast ondersteun je het team bij het opruimen, schoonmaken, het uitpakken van leveringen en zorgen dat ze op de goede plek komen te staan. Je verzamelt en voert het keukenafval af. De voorraden in de keuken vul je ondertussen aan.  

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de volgende vaardigheden en achtergrond:

  • Je hebt een positieve, gemotiveerde en flexibele instelling.
  • Je vindt het fijn om samen te werken.
  • Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen
  • Je bent minimaal 16 jaar     
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster tussen 8.30-17.30 uur
  • Je bent bereid om te werken in weekend en op feestdagen (tegen extra vergoeding) en tijdens vakantieverlof van collega’s in schoolvakanties.
  • Je werkt conform de hygiënevoorschriften

Wat bieden wij?

  • Goed en passend salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. ORT (CAO VVT)
  • Werken in een bijzondere organisatie in een unieke setting

Belangstelling?
Meer informatie over de vacature via Stefan Roestenburg (Chef-kok), telefoon 0416-365600. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar Residentie Molenwijck, t.a.v. Stefan Roestenburg per e-mail: stefan.roestenburg@molenwijck.com.


“Anders dan gewoon willen zijn"

Dat is onze ambitie waarin we rekening houden met de eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid van de bewoners en medewerkers. Zij zijn regisseur van hun eigen leven. Welzijn en zorg worden in samenspraak met hen en hun omgeving op professionele wijze afgesproken en uitgevoerd. We hebben oog voor de kwetsbare en unieke bewoner met als doel om samen in de eigen kracht te blijven.

Neem contact met ons op

© 2021 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |