*** NIEUW: Warme Wintermaanden ***

Een fijn samen-zijn voor belangstellenden

De warmte van Residentie Molenwijck is ook tijdens de koude maanden voelbaar. Niet alleen voor onze bewoners, maar ook voor belangstellenden uit de regio. Tijdens de Warme Wintermaanden bieden wij hen een veilige en sfeervolle plek om een praatje te maken, lekker te komen eten of deel te nemen aan een leuke activiteit.

Lekker eten, muzikale avonden en fijn samen-zijn

Tijdens de Warme Wintermaanden in Residentie Molenwijck openen wij onze deuren voor belangstellenden. Kom genieten van een overheerlijke kerstlunch. Of schuif gezellig aan bij onze bewoners tijdens talloze optredens en activiteiten, zoals de Brabantse Muziekavond, een cabaretoptreden of een interessante lezing over De Loonse en Drunense Duinen.

Bekijk het programma hieronder en meldt uzelf en uw introducee bij ons aan.
Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

Het programma in december en januari

Vrijdag 13 december:
Cabaretgezelschap Grindt

Het vermakelijke cabaretgezelschap Grindt geeft deze avond een muzikale bespiegeling van alles wat het leven te bieden heeft. Poëzie en hilariteit komen tezamen in een muzikaal optreden waar humor uiteraard voorop staat!

De cabaretvoorstelling vangt aan om 19:30 uur.
Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom in de Fons Kleintjeszaal.


Maandag 16 december
*** KERST SPECIAL ***

Kerstlunch voor belangstellenden bij Residentie Molenwijck in Loon op Zand

Kom genieten van een overheerlijke amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, allen bereidt door onze chef-kok. De grote vierkante tafels zijn een prettige setting om gezellig een praatje te maken.

Bij deze kerstlunch zijn geen bewoners van Residentie Molenwijck aanwezig. Natuurlijk wordt u aangenaam opgevangen en begeleid door ons personeel, die ook aan de tafels plaatsnemen. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 10 december a.s.   

De kerstlunch vindt plaats van 14:00 – 16:00 uur in ons Grand Café.


Vrijdag 20 december:
Kerstconcert door “De Wiekzangers”

Een heerlijke muzikale middag, verzorgd door Molenwijck-koor “De Wiekzangers”. Nieuwe en bekende kerstliederen passeren de revue en u mag meezingen! De liederen worden aan elkaar gesproken in een mooi Kerstverhaal.

Het Kerstconcert start om 15:00 uur in de Fons Kleintjeszaal.
Vanaf 14:30 uur gaat de zaal open.


Dinsdag 31 december:
Oudejaars Lunch aan lange tafels

Vindt u het gezellig om op Oudejaarsdag gratis te komen lunchen? Onze bewoners kijken altijd uit naar een praatje met nieuwe gasten. Tijdens de Table d’Hôte zijn de lange tafels feestelijk gedekt en u neemt samen plaats om te genieten van de speciale verrassingen van de chef.
U kunt zich tot 27 december aanmelden.

Om 12.15 uur verwelkomen wij u graag in de Fons Kleintjeszaal.
De eerste gang wordt om 12.30 uur geserveerd.


Dinsdag 7 januari:
Brabantse Muziekavond 

Ontdek de gemoedelijkheid en gezelligheid van de Brabantse Muziekgroep Dès Spulleke! Met muzikale ondersteuning van gitaar, dwarsfluit, tambura, mondharmonica, trekzak en accordeon zingen de muzikanten liedjes uit eigen koker, met de nadruk op het Brabants.

De avond vindt plaats van 19:30 – 22:00 uur in de Fons Kleintjeszaal


Dinsdag 14 januari:
Table d’Hôte

Kom lekker lunchen aan feestelijk gedekte lange tafels. Onze bewoners kijken altijd uit naar een praatje met nieuwe gasten. Tijdens de Table d’Hôte geniet u samen van de speciale verrassingen van onze chef.

Om 12.15 uur verwelkomen wij u graag in de Fons Kleintjeszaal.
De eerste gang wordt om 12.30 uur geserveerd.


Dinsdag 21 januari:
Lezing De Loonse & Drunense duinen

Voor natuurliefhebbers is deze avond een absolute aanrader. Deze avond organiseren wij een informatieve lezing over één van de mooiste toeristische bezienswaardigheden die de provincie Noord-Brabant huisvest: De Loonse en Drunense duinen.

De lezing vindt plaats van 19:30 – 22:00 uur in de Fons Kleintjeszaal


Dinsdag 28 januari:
Table d’Hôte

Kom lekker lunchen aan feestelijk gedekte lange tafels. Onze bewoners kijken altijd uit naar een praatje met nieuwe gasten. Tijdens de Table d’Hôte geniet u samen van de speciale verrassingen van onze chef.

Om 12.15 uur verwelkomen wij u graag in de Fons Kleintjeszaal.
De eerste gang wordt om 12.30 uur geserveerd.


Aanmelden
Voor u en uw introducé

Wij verwelkomen u graag tijdens de Warme Wintermaanden in Residentie Molenwijck. U kunt uzelf en uw introducé aanmelden bij onze receptie via telefoonnummer: 0416-365600 of stuur een e-mail naar info@molenwijck.com.

Vermeld hierbij bij welke activiteit(en) u graag wilt aansluiten. U mag gratis deelnemen aan alle activiteiten. Enkel voor de kerstlunch vragen wij een bijdrage van € 17,50 per persoon. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus wij adviseren u om zich tijdig aan te melden.

Outro

Dit is een standaard Outro

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |