Ook voor kleine vragen neemt iedere werknemer even de tijd om mee te denken. Dat voelt goed.

Trees Timmermans

“Verwarrende tijden vragen om een heldere aanpak”

Uit het hart geschreven: de persoonlijke visie van Jan Bernard Koolen (directeur Residentie Molenwijck) op de actualiteit rondom het coronavirus.

“Omdat niemand van ons deze verwarrende tijd eerder heeft meegemaakt, hebben wij als collectief geen ervaring. Voor de een is ‘geen ervaring’ een vanzelfsprekende uitnodiging tot initiatief, de ander raakt er door van slag. Het maakt onzeker en spannend. Het een is niet beter dan het ander.

Tegelijk doen we in Residentie Molenwijck een beroep op alle bewoners, collega’s en vrijwilligers om het momentum aan te grijpen voor nieuwsgierigheid en groei. De kracht van de leefgemeenschap in verwarrende tijden is dat bewoners, collega’s en vrijwilligers elkaar helpen, elkaar de bal toespelen en vindingrijk zijn. Rutger Bregman schreef het in zijn boek ‘De meeste mensen deugen’. In moeilijke tijden zoeken mensen naar mogelijkheden elkaar te steunen.

De kracht van de leefgemeenschap in verwarrende tijden is dat we elkaar helpen, elkaar de bal toespelen en vindingrijk zijn.

Wat doet het met u? Deze periode is ook van grote invloed op uw overweging langer thuis te blijven wonen en nog niet te verhuizen naar een meer veilige, geborgen omgeving. Of mogelijk dat deze verwarrende tijden u juist aanzetten tot handelen en tot initiatief om concrete stappen te nemen. Vaak tot geruststelling van uw kinderen.

Residentie Molenwijck heeft voor u een heldere aanpak: belt u met 0416-365600. Wij staan u (telefonisch) te woord, beantwoorden uw vragen en maken concrete afspraken. Het begint allemaal met een goed gesprek en begrip voor uw situatie. U mag van ons ook in deze verwarrende tijden een heldere aanpak verwachten. Uit het oog, is NIET uit het hart!”

Met warme groet,
Jan Bernard Koolen

Zo neemt u contact met ons op:

U kunt bellen met de receptie op telefoonnummer 0416 – 36 56 00 of een mail sturen naar info@molenwijck.com

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |