Welkom op onze Open Middag

Bent u zich aan het oriënteren op een woonplek waar u zich geborgen voelt en waar diverse services en zorg direct beschikbaar zijn? Is het nu stil om u heen en zoekt u gezelschap? Wenst u gezonde maaltijden, elke dag vers voor u gekookt?

U bent welkom tijdens de Open Middag- op afspraak – in Residentie Molenwijck voor een eerste kennismaking.

Open middag

Wij hadden het plan om in januari 2022 elke donderdagmiddag de deur voor u open te zetten. Jammer genoeg is dit mooie plan ingehaald door de realiteit…. Het goede nieuws is dat wij u toch kunnen blijven ontvangen in Residentie Molenwijck.

We maken dit mogelijk door de Open dag ‘op maat’.
Speciaal voor iedereen die plannen heeft om binnen enkele maanden te wonen op een plek die u een warm welkom geeft en waar u zich snel ’thuis’ kunt voelen.

Speciaal voor u zetten wij onze deuren open. Wij ontvangen u persoonlijk, op een veilige manier. Op die manier kunt u zelf ervaren hoe het wonen is in een gemeenschap, met anderen senioren. Betrokken, in verbinding en met aandacht voor wat u nodig heeft.

Hoe ontvangen wij u?

Wij ontvangen u voor een kennismaking met koffie/thee. Wij horen graag wie u bent, wat u beweegt en waar u naar op zoek bent. U bezoekt een appartement en krijgt u alvast een klein inkijkje in het leven in Residentie Molenwijck. Indien u wenst, maken we een vervolgafspraak. Wilt u zich eens vrijblijvend oriënteren? Of heeft u al concrete plannen om binnen een jaar elders te gaan wonen? Wij informeren u graag hoe u zich kunt aanmelden en op de wachtlijst kunt komen.

Bel ons, als u zich wilt inschrijven voor de Open middagen, telefoonnummer 0416-365600 of stuur ons een mail.

Bovenal: een veilig bezoek

Ook nu willen wij u een veilig bezoek garanderen, door u persoonlijk te ontvangen.
Wij vragen u naar een coronatoegangsbewijs. Dat kan met de CoronaCheck-app, uw papieren vaccinatiebewijs of een geldige PCR-test. Tijdens de rondleiding draagt iedereen een mondkapje. Zo kunnen u en onze bewoners zich veilig voelen.

Om u thuis alvast een kijkje te laten nemen in Residentie Molenwijck, bekijkt u dan eens deze film. Sabine de Wijs neemt u mee.

Een goed advies

Hedi Both-Patoir vertelde tijdens een open dag hoe zij haar verhuizing naar Molenwijck heeft ervaren.
Eerder spraken wij haar al eens op hun mooie terras. Haar verhaal vertrouwde ze bovendien toe aan het papier of de digitale versie daarvan.
Het zijn beide goed onderbouwde toelichtingen, die u als tip of als ervaring kunt bekijken of lezen. Gewoon doen.

Zorg voor een plan en kies voor de verhuisservice

Goed voorbereid, zelf de regie in handen houden, weloverwogen keuzes maken samen met professionals die hun kennis en ervaring voor u inzetten. Gebruikmakend van de verhuisservice van Molenwijck. Hoe dit bijdraagt aan een soepele overgang van uw woonwens naar wonen in Residentie Molenwijck? Corrie Kanters, bewoonster, vertelt over haar ervaring en hoe zij dit aanpakte.

Nu direct een appartement beschikbaar

Verlangt u naar een prettig en vooral rustig gelegen appartement? Kom wonen in en genieten van het mooie park van Residentie Molenwijck! Zoekt u op korte termijn een woonomgeving, waar aandacht is voor uw gezondheid, veiligheid, uw woonwens en uw geluk? Tijdens uw oriëntatie ondersteunen wij u in het maken van een woonplan voor de toekomst.

Geniet van alle voordelen van het wonen in een betrokken woongemeenschap met gelijkgestemden, waar uitstekende services en persoonlijke zorg aanwezig zijn.

Ruimtelijk wonen in een appartement

Onze vorige directeur Jan Bernard Koolen ging op bezoek bij bewoner Jon van der Hoeven, die zijn appartement voorzag van een persoonlijke twist met een geweldig ruimtelijk effect.

Enkele simpele ingrepen zijn voldoende voor een heel nieuwe beleving. Maak een afspraak als u zo ook wilt wonen. Wij denken graag met u mee.

Hoe bereikt u ons?

Woonadviseurs Sabine de Wijs, Marielle Hommel en Inge van Horen staan voor u klaar. Belt u via het telefoonnummer 0416 – 36 56 00 of stuur een mail info@molenwijck.com.

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |