Welkom op onze Open dagen

Zoekt u naar een woonplek waar u zich geborgen voelt en waar diverse services en zorg direct beschikbaar zijn? Is het nu stil om u heen en zoekt u gezelschap? Wenst u gezonde maaltijden, elke dag vers voor u gekookt?

U bent welkom op afspraak in Residentie Molenwijck om een van onze beschikbare twee- en driekamerappartementen te komen bezichtigen.

Een open dag ‘op maat’: persoonlijk

Heeft u al eens kennisgemaakt met het woonconcept van Residentie Molenwijck, onze bewoners en de prettige sfeer?
Wilt u binnenkort kennismaken en niet wachten op de volgende Open dag? Wij ontvangen u graag tijdens een Open dag ‘op maat’.

Hoe ontvangen wij u?

Wij ontvangen u voor een kennismaking met koffie/thee. Wij horen graag wie u bent, wat u beweegt en waar u naar op zoek bent. Daarna nemen we u mee op rondleiding. U bezoekt een beschikbaar appartement en maakt tijdens de rondleiding kennis met een van onze bewoners. Hierna sluiten wij het bezoek af. Indien u wenst, maken we afspraken hoe u zich kunt inschrijven of op de wachtlijst kunt komen.

Heeft u de wens om in 2023 te verhuizen?

Ondanks de wachtlijst, hebben we af en toe direct een appartement beschikbaar. Kijk wat het beschikbare aanbod is of bel ons voor de meest actuele situatie en de prognose van de wachtlijst.

Om u thuis alvast een kijkje te laten nemen in Residentie Molenwijck, bekijkt u dan eens deze film. Sabine de Wijs neemt u mee.

Een goed advies

Hedi Both-Patoir vertelde tijdens de open dagen hoe zij haar verhuizing naar Molenwijck heeft ervaren.
Eerder spraken wij haar al eens op hun mooie terras. Haar verhaal vertrouwde ze bovendien toe aan het papier of de digitale versie daarvan.
Het zijn beide goed onderbouwde toelichtingen, die u als tip of als ervaring kunt bekijken of lezen. Gewoon doen.

Zorg voor een plan en kies voor de verhuisservice

Goed voorbereid, zelf de regie in handen houden, weloverwogen keuzes maken samen met professionals die hun kennis en ervaring voor u inzetten. Gebruikmakend van de verhuisservice van Molenwijck. Hoe dit bijdraagt aan een soepele overgang van uw woonwens naar wonen in Residentie Molenwijck? Corrie Kanters, bewoonster, vertelt over haar ervaring en hoe zij dit aanpakte.

Binnenkort een appartement beschikbaar

Verlangt u naar een prettig en vooral rustig gelegen appartement? Kom wonen in en genieten van het mooie park van Residentie Molenwijck! Zoekt u op korte termijn een woonomgeving, waar aandacht is voor uw gezondheid, veiligheid, uw woonwens en uw geluk? Tijdens uw oriëntatie ondersteunen wij u in het maken van een woonplan voor de toekomst.

Geniet van alle voordelen van het wonen in een betrokken woongemeenschap met gelijkgestemden, waar uitstekende services en persoonlijke zorg aanwezig zijn.

Ruimtelijk wonen in een appartement

Onze vorige directeur Jan Bernard Koolen ging op bezoek bij bewoner Jon van der Hoeven, die zijn appartement voorzag van een persoonlijke twist met een geweldig ruimtelijk effect.

Enkele simpele ingrepen zijn voldoende voor een heel nieuwe beleving. Maak een afspraak als u zo ook wilt wonen. Wij denken graag met u mee.

Hoe bereikt u ons?

Woonadviseurs Sabine de Wijs, Marielle Hommel en Inge van Horen staan voor u klaar. Belt u via het telefoonnummer 0416 – 36 56 00 of stuur een mail info@molenwijck.com.

© 2023 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies |